Λίμνη Ευβοίας : Λίμνη Ευβοίας: Εκκενώθηκε ο οικισμός - Ανεξέλεγκτη η φωτιά ... / Οι περισσότεροι κάτοικοι της λίμνης έχουν αιγαιοπελαγίτικη καταγωγή, καθώς τον 16ον αιώνα, πολλοί αιγαιοπελαγίτες καπεταναίοι.

Λίμνη Ευβοίας : Λίμνη Ευβοίας: Εκκενώθηκε ο οικισμός - Ανεξέλεγκτη η φωτιά ... / Οι περισσότεροι κάτοικοι της λίμνης έχουν αιγαιοπελαγίτικη καταγωγή, καθώς τον 16ον αιώνα, πολλοί αιγαιοπελαγίτες καπεταναίοι.. /  38.77000°n 23.32000°e  / 38.77000; 1,862 likes · 36 talking about this. «αν βρίσκεστε στη #λίμνη #ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς λιμένα λίμνης και ferry boat» ανέφερε το μήνυμα του 112. Συνολικά 1.130 άτομα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τη λίμνη και την παραλία κοχύλι. Ανεξέλεγκτη μαίνεται από χθες τρίτη η πυρκαγιά και στην περιοχή μυρτιά στη λίμνη ευβοίας.

Η λίμνη είναι μια πόλη αφιθεατρικά χτισμένη, κοντά στο αρχαίο ελύμνιον, τόπος που, κατά το σοφοκλή, συναντήθηκε για πρώτη φορά ο δίας με την ήρα. Εκκενώνονται και οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι. Δραματικές οι εξελίξεις με την φωτιά στη λίμνη ευβοίας, καθώς πλέον καίγονται σπίτια, με την πυρκαγιά να επεκτείνεται ανεξέλεγκτα. Οι φωτογραφίες είναι από την λίμνη ευβοίας και τις ροβιές, δύο περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά που εξακολουθεί να καίει. Αναγνώστες του ertnews.gr μας στέλνουν φωτογραφίες από τα μέρη από τα οποία πέρασε.

Λίμνη Ευβοίας: Συνελήφθη 58χρονος για καλλιέργεια κάνναβης ...
Λίμνη Ευβοίας: Συνελήφθη 58χρονος για καλλιέργεια κάνναβης ... from nb.bbend.net
Οι φωτογραφίες είναι από την λίμνη ευβοίας και τις ροβιές, δύο περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά που εξακολουθεί να καίει. Οι φλόγες επέστρεψαν και πάλι στη λίμνη της εύβοιας και ήδη οργανώνεται αυτή την ώρα η απομάκρυνση των κατοίκων με. Απίστευτο το θρίλερ που συνεχίζεται στη λίμνη στην βόρεια εύβοια. «αν βρίσκεστε στη #λίμνη #ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς λιμένα λίμνης και ferry boat» ανέφερε το μήνυμα του 112. Νωρίτερα εξεδόθη μήνυμα από το 112 για την άμεση εκκένωση της περιοχής. Λίμνη ευβοίας, límni, evvoia, greece. Οι φλόγες έχουν φτάσει στα σπίτια της λίμνης και οι κάτοικοι μπήκαν στα καράβια για να αναχωρήσουν προς την αιδηψό. Συγκλονιστικά βίντεο από την εκκένωση με φέρι μποτ (videos+pi οι κάτοικοι μπαίνουν στο φέρι μποτ και βλέπουν απέναντι τον τόπο τους και τα σπίτια τους να έχουν τυλιχθεί στις.

Νωρίτερα εξεδόθη μήνυμα από το 112 για την άμεση εκκένωση της περιοχής.

1,862 likes · 36 talking about this. Λίμνη ευβοίας στη βόρεια εύβοια. Οι φωτογραφίες είναι από την λίμνη ευβοίας και τις ροβιές, δύο περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά που εξακολουθεί να καίει. Κάηκαν οι οικισμοί σπιάδας και χρόνια, ενώ έχουν εκκενωθεί 6 χωριά γύρω από τη λίμνη ευβοίας. Βοηθήστε να γνωρίσει όλος ο κόσμος αυτό το μαγικό μέρος! Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης εκατοντάδων ατόμων από τη λίμνη ευβοίας σε ασφαλή προορισμό. Η λίμνη αποτελεί έναν σημαντικό προορισμό της βόρειας ευβοίας και είναι και ο μοναδικός τόπος της εύβοιας που θυμίζει νησί. Οι ροβιές είναι παραθαλάσσιο χωριό του δήμου. H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή. Η λίμνη είναι μια πόλη αφιθεατρικά χτισμένη, κοντά στο αρχαίο ελύμνιον, τόπος που, κατά το σοφοκλή, συναντήθηκε για πρώτη φορά ο δίας με την ήρα. Η φωτιά έχει επεκταθεί, με τις εικόνες που μεταδίδονταν αργά το βράδυ. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 13:39. «αν βρίσκεστε στη λίμνη ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς λιμένα λίμνης και ferry boat.

Αναγνώστες του ertnews.gr μας στέλνουν φωτογραφίες από τα μέρη από τα οποία πέρασε. H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή. Οι φλόγες επέστρεψαν και πάλι στη λίμνη της εύβοιας και ήδη οργανώνεται αυτή την ώρα η απομάκρυνση των κατοίκων με. Οι περισσότεροι κάτοικοι της λίμνης έχουν αιγαιοπελαγίτικη καταγωγή, καθώς τον 16ον αιώνα, πολλοί αιγαιοπελαγίτες καπεταναίοι. Ίσως να είναι αυτό το γαληνεμένο τοπίο και η εξαιρετική θέα.

Λίμνη Ευβοίας
Λίμνη Ευβοίας from www.touristorama.com
H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή. Σύμφωνα με το λιμενικό, 650 άτομα, κάτοικοι και τουρίστες της περιοχής, επιβιβάστηκαν τόσο από το λιμάνι της λίμνης. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία σρη β. Ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού από αέρος στα μέτωπα της φωτιάς στη λίμνη της εύβοιας και ήδη επιχειρούν τρία. Ανεξέλεγκτη μαίνεται από χθες τρίτη η πυρκαγιά και στην περιοχή μυρτιά στη λίμνη ευβοίας. Λίμνη ευβοίας, χρόνια, ροβιές, ήλια, λουτρά αιδηψού, μυρτιάς, δάφνη, σκεπαστή. Αναγνώστες του ertnews.gr μας στέλνουν φωτογραφίες από τα μέρη από τα οποία πέρασε. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου.

«αν βρίσκεστε στη #λίμνη #ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς λιμένα λίμνης και ferry boat» ανέφερε το μήνυμα του 112.

Εντολή για εκκένωση οικισμού ελλαδα 03.08.2021 17:59 τελευταία ενημέρωση 03.08.2021 20:11 Ίσως να είναι αυτό το γαληνεμένο τοπίο και η εξαιρετική θέα. Συγκλονιστικά βίντεο από την εκκένωση με φέρι μποτ (videos+pi οι κάτοικοι μπαίνουν στο φέρι μποτ και βλέπουν απέναντι τον τόπο τους και τα σπίτια τους να έχουν τυλιχθεί στις. Η λίμνη είναι μια πόλη αφιθεατρικά χτισμένη, κοντά στο αρχαίο ελύμνιον, τόπος που, κατά το σοφοκλή, συναντήθηκε για πρώτη φορά ο δίας με την ήρα. Ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού από αέρος στα μέτωπα της φωτιάς στη λίμνη της εύβοιας και ήδη επιχειρούν τρία. Κρίσιμη η κατάσταση καθώς η πυρκαγιά πλησιάζει το μοναστήρι του οσίου δαυίδ. Αναγνώστες του ertnews.gr μας στέλνουν φωτογραφίες από τα μέρη από τα οποία πέρασε. Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης εκατοντάδων ατόμων από τη λίμνη ευβοίας σε ασφαλή προορισμό. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία σρη β. Λίμνη ευβοίας, límni, evvoia, greece. Απίστευτο το θρίλερ που συνεχίζεται στη λίμνη στην βόρεια εύβοια. Βοηθήστε να γνωρίσει όλος ο κόσμος αυτό το μαγικό μέρος! /  38.77000°n 23.32000°e  / 38.77000;

1,862 likes · 36 talking about this. Λίμνη / με αιγαιοπελαγίτικο στυλ αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό στην έυβοια. H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή. Σύμφωνα με το λιμενικό, 650 άτομα, κάτοικοι και τουρίστες της περιοχής, επιβιβάστηκαν τόσο από το λιμάνι της λίμνης. Δραματικές στιγμές ζουν οι άνθρωποι που βρίσκονται αυτή την ώρα στη λίμνη ευβοίας, η οποία έχει τυλιχθεί στις φλόγες και ο κόσμος τρέχει προς τη θάλασσα.

Λίμνη Ευβοίας Κορονοϊός: «Fake news» ότι υπήρχαν πολλά ...
Λίμνη Ευβοίας Κορονοϊός: «Fake news» ότι υπήρχαν πολλά ... from www.evima.gr
/  38.77000°n 23.32000°e  / 38.77000; Ανεξέλεγκτη μαίνεται από χθες τρίτη η πυρκαγιά και στην περιοχή μυρτιά στη λίμνη ευβοίας. Δραματικές οι εξελίξεις με την φωτιά στη λίμνη ευβοίας, καθώς πλέον καίγονται σπίτια, με την πυρκαγιά να επεκτείνεται ανεξέλεγκτα. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά και το καλοκαίρι την επισκέπτονται. Αναγνώστες του ertnews.gr μας στέλνουν φωτογραφίες από τα μέρη από τα οποία πέρασε. Συνολικά 1.130 άτομα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τη λίμνη και την παραλία κοχύλι. Νωρίτερα εξεδόθη μήνυμα από το 112 για την άμεση εκκένωση της περιοχής. Οι φωτογραφίες είναι από την λίμνη ευβοίας και τις ροβιές, δύο περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά που εξακολουθεί να καίει.

H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή.

Ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού από αέρος στα μέτωπα της φωτιάς στη λίμνη της εύβοιας και ήδη επιχειρούν τρία. Αναγνώστες του ertnews.gr μας στέλνουν φωτογραφίες από τα μέρη από τα οποία πέρασε. Λίμνη ευβοίας, χρόνια, ροβιές, ήλια, λουτρά αιδηψού, μυρτιάς, δάφνη, σκεπαστή. Ανεξέλεγκτη μαίνεται από χθες τρίτη η πυρκαγιά και στην περιοχή μυρτιά στη λίμνη ευβοίας. Κρίσιμη η κατάσταση καθώς η πυρκαγιά πλησιάζει το μοναστήρι του οσίου δαυίδ. Κάηκαν οι οικισμοί σπιάδας και χρόνια, ενώ έχουν εκκενωθεί 6 χωριά γύρω από τη λίμνη ευβοίας. Συγκλονιστικά βίντεο από την εκκένωση με φέρι μποτ (videos+pi οι κάτοικοι μπαίνουν στο φέρι μποτ και βλέπουν απέναντι τον τόπο τους και τα σπίτια τους να έχουν τυλιχθεί στις. Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης εκατοντάδων ατόμων από τη λίμνη ευβοίας σε ασφαλή προορισμό. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για εκκένωση της λίμνης ευβοίας προς λιμένα λίμνης και ferry boat. Η λίμνη είναι μια πόλη αφιθεατρικά χτισμένη, κοντά στο αρχαίο ελύμνιον, τόπος που, κατά το σοφοκλή, συναντήθηκε για πρώτη φορά ο δίας με την ήρα. Οι ροβιές είναι παραθαλάσσιο χωριό του δήμου. Βοηθήστε να γνωρίσει όλος ο κόσμος αυτό το μαγικό μέρος! Η λίμνη αποτελεί έναν σημαντικό προορισμό της βόρειας ευβοίας και είναι και ο μοναδικός τόπος της εύβοιας που θυμίζει νησί.